OVER 'ONS'

— Niet lullen maar poetsen!

Mooie en slimme dingen maken! Dat is wat we doen.
Of het nu gaat om een nieuwe huisstijl, een wervingscampagne of een introductiemailing… Een beursstand of een visitekaartje… Traditioneel drukwerk, video of social media… De Nieuwe Reclame Divisie pakt al dit soort projecten met veel enthousiasme aan! Zonder dikke rapporten en dure onderzoeken vooraf. Maar wel met verstand van communicatie en vooral met heel veel creativiteit. Goed, snel en betaalbaar!

 

DE NIEUWE RECLAME DIVISIE...?

— Was er dan ook een Oude Reclame Divisie?

Jazeker! De Oude Reclame Divisie, heette (uiteraard) gewoon De Reclame Divisie.
25 jaar geleden was ik klant van De Reclame Divisie. Ik werkte bij de afdeling communicatie van de Roteb, de gemeentelijke reinigingsdienst van Rotterdam. Tussen mij en de toenmalige eigenaar van De Reclame Divisie was er een ‘klik’. Ik maakte de overstap naar ‘bureau-zijde’ en werd
uiteindelijk mede-eigenaar. Na te zijn overgenomen door een groter reclamebureau en de crisis die daarop volgde, ben ik in 2015 opnieuw van start
gegaan als De Nieuwe Reclame Divisie. Zonder personeel dit keer maar met een leuk en goed werkend netwerk van collega ZZP’ers!

 

Profielfoto Marcel Wezenbeek

MARCEL WEZENBEEK

— Dat ben ik dus…

Levensgenieter uit Rotterdam. Ik drink graag een biertje met vrienden en/of vriendinnen in de kroeg en ga graag lekker uit eten in een gezellig restaurant. Ik ben dol op rauwe tonijn of een goed stuk vlees. 

Ik heb niets met kerk of korfbal maar ben wel een enthousiast liefhebber van honkbal. Ik kan enorm genieten van dans, theater en (live)muziek. Theaterbezoek, live -optredens en festivals… Ik hou ervan. En van m’n werk. Echt waar!